mr. Reinhard Arnoldus

Reinhard Arnoldus is sinds 2005 een bevlogen advocaat, gespecialiseerd in echtscheidingen. Sinds 2013 is hij aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht, waarna hij in 2015 de Mediationopleiding van de vFAS heb gevolgd.

Het personen- en familierecht raakt hem, omdat het de belangen én de diepste emoties van zijn cliënten raakt. Reinhard Arnoldus zal zijn kennis en ervaring goed benutten om u op de juiste wijze te adviseren. De werkwijze die hij daarbij hanteert is persoonlijk, doortastend en deskundig.

“Ik ben mij er terdege van bewust dat iedereen in een moeilijke persoonlijke situatie terecht kan komen, of u nou ondernemer bent of particulier. Die omstandigheden maken het soms dat u niet meer helder naar de toekomst kunt kijken. Ik ben in staat om dat patroon moeiteloos te doorbreken en de problemen samen met u op te lossen. U bent bij mij aan het juiste adres voor al uw vragen over echtscheiding, alimentatie, boedelscheiding, afwikkeling van huwelijksvoorwaarden, ontbinding van een samenlevingsovereenkomst, omgang, gezag, erkenning, adoptie etc.”

  • Lid van de Nederlandse verenging van Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators

Contact opnemen:
Telefoon : 050-305 20 70
E-mail.    : [email protected]